Tickets PSG

Tickets naar Paris st Germain (PSG) boekt u bij Sparenti! De Franse voetbalclub uit Parijs, die uitkomt op het hoogste niveau in Franrijk, speelt zijn thuiswedstrijden in het schitterende Parc des Princes. Met alle grote sterren is het één club welke op veel mensen hun Bucketlist staat! Paris st Germain wilt naast het winnen van de Ligue 1 nu ook eindelijk eens de Champions League winnen! Losse tickets PSG boek je bij Sparenti!

Unieke tickets PSG in het Parc des Princes

PSG speelt in hun thuiswedstrijden altijd in het rood met blauw en heeft als thuisbasis het Parc des Princes, dat plaats biedt aan meer dan 48.000 fans. Ze proberen zich met al hun sterspelers als Mbappe, Neymar & Messi nu ook tot de beste van Europa de kronen. Sparenti heeft unieke tickets PSG beschikbaar. Wij hebben als de goedkoopste en betrouwbaarste voetbalaanbieder van NL mooie plaatsen op zowel de korte als de lange zijde beschikbaar!

Voetbalwedstrijd van PSG bijwonen

Wilt je ook een wedstrijd  van PSG voor het bijwonen in de competitie of de Champions League? Of wilt u een topwedstrijd in de Franse beker meemaken? Sparenti maakt dit mogelijk! Wij bieden verschillende losse tickets PSG of complete voetbalreizen aan voor de wedstrijden van Paris st Germain.

  • Tickets

Losse tickets PSG bestellen

Sparenti biedt losse tickets PSG aan op de korte zijde en lange zijde. Daarnaast hebben we luxe VIP  tickets beschikbaar waarbij er vele extra’s zijn inbegrepen. Sparenti heeft als meest betrouwbare aanbieder gegarandeerde plaatsen. Weet u al welke wedstrijd u wilt bezoeken? Kiest dan de plaatsen waar u wilt zitten. Kies voor de korte of lange zijde of boek VIP voetbaltickets voor een wedstrijd van PSG. Vraag nu geheel vrijblijvend je offerte aan voor PSG tickets.

VIP voetbaltickets PSG

Bij VIP voetbaltickets voor PSG heeft u de mogelijkheid om uit meerdere opties te kiezen. Vaak kunt u de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. U heeft dan ook exclusieve toegang tot een lounge waarbij, afhankelijk van het soort VIP tickets, er zowel een drankje, drinken/eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Uw zitplaatsen bij voetbalreizen naar PSG

Bij PSG kunnen wij met onze voetbalreizen zitplaatsen naast of bij elkaar garanderen. Dit betekent dat u, wanneer u met twee, drie of vier personen boekt, gegarandeerd naast elkaar zit. Bij boekingen van vijf personen of meer, is dit ook geen probleem. Het kan echter zijn dat jullie bij een boeking van bijvoorbeeld acht personen, vier om vier komen te zitten.

Ervaar onze voetbalreizen naar PSG

Naast het aanbod van onze losse tickets voor PSG, bieden we ook complete voetbalreizen aan naar PSG. Heeft u altijd al een keer bij een wedstrijd van PSG willen zijn? Bestel dan uw PSG voetbaltickets voor de grootste Franse voetbalcompetitie bij Sparenti! Wilt u eerst nog wat extra informatie over onze reizen naar PSG of heeft u vragen over de voetbaltickets? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op door te bellen naar 085 0027580 of door een e-mail te sturen naar info@sparenti.nl.

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AKb4SxrNxR46tvNJ78Fmi6w"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.