Over ons

Sparenti is een onderneming die al meer dan 8 jaar ervaring heeft met het organiseren van voetbalreizen. Wij willen ervoor zorgen dat het bezoeken van een voetbalwedstrijd in het buitenland voor iedereen mogelijk is. Transparantie en zorgzaamheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Officieel reispartner RKC Waalwijk

Sparenti is sinds januari 2019 de officiële reispartner van RKC Waalwijk.  De komende 3 jaar zullen wij dan ook alle voetbaltrips en losse wedstrijdtickets voor de businessclub, partners en mooie prijzen voor de supporters verzorgen. Bekijk hier de aankondiging van onze samenwerking.

Persoonlijke aandacht:
Als jij een voetbalreis of sportreis bij ons wilt boeken, dan kun je altijd contact met één van onze medewerkers opnemen. Wij stellen de reis op maat voor jou samen en voorzien je van alle benodigde informatie voor vertrek. Grote voordeel voor jou is dat wij altijd kunnen inspelen op jouw persoonlijke wensen en eventuele wijzigingen in een competitieschema. Ook tijdens jouw reis in het weekend is er altijd iemand telefonisch bereikbaar voor noodgevallen via ons noodnummer

Betrouwbaar:
Sparenti doet alleen zaken met officiële instanties. Zo hebben wij voor alle clubs die wij via onze website aanbieden officiële wedstrijdkaarten. Dat betekent voor jou dat je verzekerd bent van gegarandeerde zitplaatsen bij de wedstrijd van uw keuze.

Deskundig advies:
Hoe reis ik vanaf de luchthaven naar mijn hotel? Hoe laat dien ik te vertrekken richting het stadion vanuit het centrum van de stad? 20 jaar ervaring heeft er voor gezorgd dat wij de meeste luchthavens, steden en stadions zelf hebben bezocht. Als geen ander kunnen wij deze vragen voor jou beantwoorden en je adviseren bij het samenstellen van jouw reis.

Maatwerk:
De arrangementen zoals deze op onze site staan vermeld kunnen wij in veel gevallen nog aanpassen naar jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld de voetbalreis of sportreis met een dag verlengen of een upgrade van de zitplaatsen in het stadion? Onze medewerkers stellen graag een programma op maat voor je samen.

Mocht je naar een wedstrijd of een ander sportevenement willen die wij niet aanbieden op onze website, bel of mail ons dan want in veel gevallen kunnen wij voor jou een arrangement op maat samenstellen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden op voetbalgebied binnen en buiten Europa. Met veel plezier stellen wij een mooie voetbalreis op maat voor jou samen.

Aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR & SGRZ):
Sparenti, (KvK nr. 59550279) staat met ingang van 12 juli 2019 bij SGR en SGRZ ingeschreven. Ons SGR deelnemersnummer is 3.780. en ons SGRZ-deelnemersnummer is 17.292.

U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Bij toetreding tot de SGR is Sparenti ook direct toegetreden tot het SGRZ.

SGRZ is het zakelijke zusje van SGR dat zich richt op groeps- en incentivereizen, schoolreizen en zakelijke reizen. Het is een garantiefonds voor de zakelijke markt. SGRZ is opgericht in verband met de wet op de reisovereenkomst (1 juli 2018), die ook garantie op zakelijke reizen voorschrijft. Daarnaast is er in de zakelijke reismarkt behoefte aan andere vormen van garantie. Kijk voor een overzicht van de verschillen tussen SGR en SGRZ op www.sgrz.nl.

Sparenti is de voetbalsite voor al uw voetbalreizen! Droomt u er van om het beste wat voetbal te bieden heeft live mee te maken? Bij Sparenti kunt u uw droom uit laten komen! Wij bieden wedstrijden aan uit de Premier League, Championship, La Liga, Champions League, FA Cup en League Cup.

 

FUTCenter
FUTCenter
2020-03-30
Wij zijn in Maart naar de wedstrijd Liverpool-Atletico Madrid geweest en ondanks de uitslag genoten van de enorme sfeer! De reis was volledig verzorgd door Sparenti en was ons uitstekend bevallen. Nicky nogmaals enorm bedankt en graag tot een volgende keer⚽️🙏👍🏻🤗
Ludwig van de Wouw
Ludwig van de Wouw
2020-03-12
Vanaf het eerste contact met sparenti ben ik heel goed geholpen en geinformeerd. Nadat we een wedstrijd hadden uitgekozen werd er goed gezegd hoe alles verder zou gaan: *. Wanneer betalen. *. Wanneer de kaarten er zouden zijn ruim op tijd. Ben heel erg tevreden over de werkwijze van sparenti zeer zeker een aanrader voor iedere voetbal liefhebber van groot tot klein.
Jordi Da Graca Soares
Jordi Da Graca Soares
2020-03-12
Wij zijn afgelopen weekend met 4 man naar Liverpool - Bournemouth geweest . We hebben een topwedstrijd gezien op de 1e ring Lange zijde anfield. indien wij zelf niet aan kaarten kunnen komen, bestellen we ze altijd via sparenti. Sparenti levert de kaarten altijd prima af, met mooie zitplekken. Volgende keer zullen wij zeker weer via sparenti gaan.
-
-
2020-03-06
Losse tickets geregeld voor Tottenham - Wolverhampton, kreeg ik keurig een appje of ik dichtbij het veld wilde zitten. Dat was fantastisch, top plekken! En je leest hier geen slechte reviews, wat helemaal klopt. Maakt elke keer de verwachtingen waar!
Thijs Roovers
Thijs Roovers
2020-03-06
We zijn uitstekend geholpen door Sparenti. 22 Kaartjes voor een wedstrijd van Brentford was geen probleem en zeer snel geregeld. Plaatsen waren top (korte zijde, statribune). Bereikbaarheid van Sparenti ook prima (telefonisch, per mail en via Whatsapp).
Stijn Vancauwenbergh
Stijn Vancauwenbergh
2020-03-05
Alles perfect geregeld, 6 tickets lagen netjes in een enveloppe klaar aan het ticketoffice van Stamford Bridge. Effe voucher en ID tonen en je krijgt ze direct mee. Mooie plaatsen op de lange zijde en bovendien nog alle 6 naast elkaar.
Dennis
Dennis
2020-03-05
In het weekend van 22 maart ben ik met drie vrienden naar de wedstrijden Chelsea - Spurs en Arsenal - Everton geweest. We hadden geweldige plekken en de aanvoer van de kaarten is prima geregeld. Niks te klagen, volgende reisje neem ik zeker weer even contact op! :)
Jim Nas
Jim Nas
2020-03-05
Dit was alweer de tweede reis die ik via Sparenti Had geboekt. Na de eerste reis had ik zelf het idee beter kan niet, maar voor Chelsea-Liverpool hadden ze alles tiptop echt alles keurig geregeld van eten en drinken voor de wedstrijd tot perfecte plekken rond de middenstip en niet te vergeten een top hotel op loopafstand van het stadion. Kort samengevat uitstekende services en kijk nu alweer voor de derde trip.
Jurgen
Jurgen
2020-03-05
Goede communicatie vooraf en prima plaatsen in het stadion!
Stephan Van Den Berg
Stephan Van Den Berg
2020-03-05
Goed geregeld, goede begeleiding. Zeker bij Tottenham leuke plekjes. Echt een aanrader!!!!

Om al uw zorgen uit handen te nemen biedt Sparenti verschillende arrangementen aan. Zo kunt u kiezen om alleen een los ticket te boeken, de vlucht en eventueel het verblijf dienen dan zelf geregeld worden. U kunt daarnaast ook kiezen voor een arrangement waarin hotel en voetbalticket inbegrepen zit. Wanneer u hiervoor kiest heeft u zelf in handen hoe u op de plaats van bestemming komt. Tot slot heeft u ook de mogelijkheid om voor het arrangement te kiezen waarin hotel, vliegticket en voetbalticket inbegrepen zit. Wij bij Sparenti zorgen dan dat alles volgens uw wensen geregeld wordt.

Sparenti biedt u ook de mogelijkheid om een Engelse Premier League wedstrijd als een echte VIP mee te maken. Deze belevenis is mogelijk bij: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United en Tottenham Hotspur.

Wilt u samen met uw bedrijf, vereniging of gewoon met uw vriendengroep een wedstrijd bezichtigen? Ook dat is mogelijk bij Sparenti. U kunt eenvoudig contact met ons op nemen en dan kijken wij wat er allemaal mogelijk is.

Heeft u nog verdere vragen neem dan contact op met ons en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Bezoekadres:

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur  – 17:00 uur
Klein Molenbeekseweg 10
4625 BW Bergen op Zoom

Telefoonnummer:  085 0027580
E-mailadres: Info@sparenti.nl

Noodnummer wedstrijddagen: +31 6 29119155

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Ajv0xF59Xsb1TkT1gNWbCdm"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.