Voetbalreizen Real Madrid

Sparenti biedt complete voetbalreizen Real Madrid aan. Real Madrid speelt zijn thuiswedstrijd in het magische Estadio Santiago Bernabéu. In deze voetbaltempel heeft Real al veel succesen behaalt. Na maar liefst 3 keer op rij de Champions League te hebben gewonnen, willen ze dit jaar weer een gooi doen naar de winst in het Miljoenenbal. Wil jij met collega's, vrienden of familie een weekendje naar Madrid, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Real Madrid. Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van Real Madrid voetbalreizen aan. Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

 • Voetbalreizen Real Madrid
 • Programma Real Madrid

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.

Voetbalreizen Real Madrid

Real Madrid is één van de grootste voetbalclubs ter wereld. De ‘Los Blancos’ spelen in het maagdelijk wit en het is een droom van velen om er ooit zelf te spelen. Real Madrid wil onder leiding van Zinedine Zidane weer meestrijden om zowel het kampioenschap in La Liga als het winnen van de Champions League. Voetbalreizen Real Madrid zijn momenteel zeer geliefd omdat ook de stad Madrid geweldig is om een stedentrip heen te maken. Gaat het ze dit jaar lukken om de titel te winnen? Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Real Madrid.

Hoe boek in een voetbalreis naar Real Madrid?

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Real Madrid arrangementen aan waarbij zowel de vluchten, het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis voor Real Madrid helemaal naar wens samenstellen. Ook de een topwedstrijd tegen FC Barcelona of Atletico Madrid is hierbij mogelijk! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Real Madrid waarbij jullie zelf kunnen aangeven of jullie bijvoorbeeld een ochtend/middag of avondvlucht wensen. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Madrid.

Goedkope voetbalreizen Real Madrid

Sparenti is de goedkoopste aanbieder van voetbalreizen naar Real Madrid. Doordat wij rechtstreeks alles in kunnen boeken bij de clubs, afspraken hebben met verschillende hotelketens en veelal vaste plaatsen hebben op diverse vluchten, kunnen wij zeer betaalbare voetbalreizen Real Madrid  aanbieden. Zijn jullie niet gebonden aan een bepaald weekend? Dit zorgt ervoor dat we een nog scherpere prijs kunnen wegzetten! Wij bieden niet enkel voor de La Liga voetbalreizen aan, maar ook voor de thuiswedstrijden van Real Madrid in de beker en Champions League

Wedstrijd bezoeken Bernabeú

Een voetbalwedstrijd bezoeken in het geweldig stadion zeker een aanrader. Het stadion biedt maar liefst plaats voor circa 60.000 toeschouwers! Real Madrid hoopt dat ze de weg om hoog kunnen vinden en na de uitbraak van het coronavirus weer voor een uitverkocht stadion mogen voetballen.

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AxQdANNDeB0gXVxf3YFZtk-"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.