Voetbalreizen Real Betis Sevilla

Sparenti biedt complete voetbalreizen Real Betis Sevilla aan. Real Betis is de tweede club van Sevilla. Voornamelijk de Derbi Sevillano tussen de twee teams uit Sevill is echt een geweldige voetbalwedstrijd om mee te maken. Wil jij met collega's, vrienden of familie een weekendje naar Sevilla, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Real Betis Sevilla. Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van Real Betis voetbalreizen aan. Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

 • Voetbalreizen Real Betis
 • Programma Real Betis Sevilla

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.

Voetbalreizen Real Betis Sevilla

Real Betis Sevilla komt al jarenlang uit oop het hoogste niveau van Spanje. In deze geweldige Zuid Spaanse stad, is het ook naast het voetbal heerlijk vertoeven. Real Betis wil graag ook Europees voetbalspelen en hoopt dit jaar in de top 6 van La liga te eindigen. Voetbalreizen Real Betis zijn momenteel zeer geliefd omdat ook de stad Sevilla geweldig is om een stedentrip heen te maken. Gaat het ze dit jaar lukken om mee te strijden om de prijzen? Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Real Betis.

Hoe boek in een voetbalreis naar Real Betis?

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Real Betis arrangementen aan waarbij zowel de vluchten, het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis voor Sevilla helemaal naar wens samenstellen. Ook de een topwedstrijd tegen FC Barcelona of de derby tegen Sevilla is hierbij mogelijk! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar  Real Betis waarbij jullie zelf kunnen aangeven of jullie bijvoorbeeld een ochtend/middag of avondvlucht wensen. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Real Betis Sevilla.

Goedkope voetbalreizen Real Betis

Sparenti is de goedkoopste aanbieder van voetbalreizen naar Real Betis. Doordat wij rechtstreeks alles in kunnen boeken bij de clubs, afspraken hebben met verschillende hotelketens en veelal vaste plaatsen hebben op diverse vluchten, kunnen wij zeer betaalbare voetbalreizen Real Betis aanbieden. Zijn jullie niet gebonden aan een bepaald weekend? Dit zorgt ervoor dat we een nog scherpere prijs kunnen wegzetten! Wij bieden niet enkel voor de La Liga voetbalreizen aan, maar ook voor de thuiswedstrijden van Real Betis in de beker.

Wedstrijd bezoeken Real Betis Sevilla

Een voetbalwedstrijd bezoeken in het geweldig stadion van Real Betis zeker een aanrader. Het stadion biedt maar liefst plaats voor circa 60.000 toeschouwers! Real Betis Sevilla hoopt dat ze de weg om hoog kunnen vinden en na de uitbraak van het coronavirus weer voor een uitverkocht stadion mogen voetballen.

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AuN52XcVZ11SVInI1_7xAuX"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.