Voetbalreizen Celtic

Sparenti biedt complete voetbalreizen Celtic. Celtic speelt zijn thuiswedstrijden op het geweldige Celtic Park. Wie wil er nu niet een voetbalreis maken één van de grootste clubs van de Wereld? Wil jij met collega's, vrienden of familie een weekendje naar Glasgow, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Celtic. Zie groen wit gestreepte topclub  live in actie tijdens een voetbalreis naar Celtic. Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van Celtic voetbalreizen aan. Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

Heb jij altijd al een keer de Old Firm tussen Celtic en Glaswgow Rangers mee willen maken? Sparenti biedt jullie die mogelijkheid!

  • Voetbalreizen Celtic

Voetbalreizen Celtic

Celticis het afgelopen seizoen kampioen geworden van Glasgow. Voetbalreizen Celtic waren even niet mogelijk wegens COVID-19, maar een voetbalreis naar Celtic een echte aanrader.  Voetbalreizen Celtic zijn sinds de Rangers ook weer in de hoogste afdeling spelen erg in trek! Met vele geweldige sperlers, trainer en een geweldig publiek  wil iedereen een voetbalreis Celtic maken. De club uit Glasgow wil weer een grote betekenis spelen in het Schotse voetbal. Wil jij Celtic live in actie zijn? Sparenti maakt Voetbalreizen Celtic voor jullie mogelijk.

Hoe boek in een voetbalreis naar Celtic?

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Celtic arrangementen aan waarbij zowel de vluchten, het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis voor Celtic helemaal naar wens samenstellen. Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Celtic waarbij jullie zelf kunnen aangeven of jullie bijvoorbeeld een ochtend/middag of avondvlucht wensen. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis Celtic.

Goedkope voetbalreizen Celtic

Sparenti is de goedkoopste en meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Celtic. Doordat wij rechtstreeks alles in kunnen boeken bij de clubs, afspraken hebben met verschillende hotelketens en veelal vaste plaatsen hebben op diverse vluchten, kunnen wij zeer aantrekkelijke voetbalreizen Celtic aanbieden. Zijn jullie niet gebonden aan een bepaald weekend? Dit zorgt ervoor dat we een nog scherpere prijs kunnen wegzetten! Wij bieden niet enkel voor de Premier League voetbalreizen aan, maar ook voor de thuiswedstrijden van Celtic in het bekertoernooi en voor eventuele Europese wedstrijden.

Waarom een voetbalreis naar Celtic?

Celtic heeft eindelijk het kampioenschap weer behaald! Er is ze alles aangelegen om de titel wederom te veroveren. Met de grote rivaal de Rangers als grootste uitdager, zullen ze dan ook alles eraan doen om zowel het fans als hemzelf te vermaken. Nu de fans weer welkom zijn in het stadion is Celtic één van de meeste geliefde clubs voor een voetbalreis.

Toch liever losse tickets Celtic? Bekijk hier het aanbod

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AU2H506ATQpDAYGHhA2teuH"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.