Voetbalarrangement

Bij Sparenti kun je een voetbalarrangement naar Engeland, Italië, Spanje of een ander Europees voetballand boeken. Wil jij met je bedrijf, vereniging, familie, of gewoon met een groep vrienden een voetbalwedstrijd van de Premier League, de Serie A, de Primera Division, de Europa League of de Champions League bijwonen? De beste tickets boek je bij Sparenti!

Voetbalarrangement bij Sparenti: vervoer en hotel inbegrepen

Sparenti biedt vooral complete arrangementen aan. Dat betekent dat wij je naast kaarten voor de voetbalwedstrijd ook voorzien van vervoer naar en van het stadion en van een slaapplaats in een driesterrenhotel. Een compleet voetbalarrangement voor een goede prijs! Sparenti biedt de mogelijkheid diverse voetbalwedstrijden te bezoeken van:

  • De Premier League. Bezoek bijvoorbeeld een wedstrijd van een Engelse topclub als Manchester United of Arsenal FC.
  • De Serie A. Bezoek bijvoorbeeld een wedstrijd van een Italiaanse topclub als Inter Milan of AC Milan.
  • De La Liga. Bezoek bijvoorbeeld een wedstrijd van een Spaanse topclub, zoals Real Madrid of FC Barcelona.
  • De Europa League.
  • De Champions League.
  • Het Nederlands Elftal.

Losse toegangskaarten

Sparenti richt zich dus vooral op het buitenlandse voetbal. Het is ook mogelijk losse toegangskaarten voor een wedstrijd te kopen. Wij raden je echter aan om te kiezen voor een compleet voetbalarrangement, zodat je zorgeloos kunt genieten van een compleet geregeld voetbalweekend. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van de wedstrijd. Wil je een voetbalarrangement bij Sparenti boeken of ben je benieuwd naar de kosten? Vraag dan via onze site een offerte aan.

Bekijk ook:

Last minute voetbalreizen
Voetbal groepsreizen
Voetbaltickets Spanje
Losse voetbaltickets

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"A6OVU1h_COgQkKmqBHZISmY"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.