Voetbaltrips

Wil je graag een voetbalreis maken met je allerbeste vrienden en wil je kunnen kiezen uit diverse voetbaltrips? Dan ben je bij Sparenti aan het juiste adres. Wij bieden diverse voetbalarrangementen voor wedstrijden in het buitenland. Voor voetbaltrips naar Engeland, Spanje en Italië moet u dus bij Sparenti zijn!

Voetbaltrips in de Premier League, Primera Division en Serie A

Sparenti richt zich op sport gerelateerde evenementen en met name op voetbalwedstrijden in het buitenland. Zo worden voetbaltrips naar Engeland, Spanje en Italië georganiseerd. Het is mogelijk daarvoor losse toegangskaarten te boeken, maar bij Sparenti heb je ook de mogelijkheid te kiezen voor diverse voetbalarrangementen in de:

  • Premier League voetbal. Bezoek wedstrijden van diverse Engelse topclubs, zoals Arsenal FC, Chelsea FC, Liverpool FC, Manchester United en Manchester City.
  • La Liga voetbal. Bezoek wedstrijden van diverse Spaanse topclubs, zoals FC Barcelona, Atletico Madrid en Real Madrid.
  • Serie A. Bezoek wedstrijden van diverse Italiaanse topclubs, zoals AC Milan, AS Roma en Inter Milan.

Daarnaast is het mogelijk voetbaltrips te boeken bij Sparenti voor de overige competities, zoals de Champions League, de Europa League en het Nederlands Elftal.

Tickets, vervoer en hotel

Wanneer je voetbaltrips boekt bij Sparenti, geniet je niet alleen van een wedstrijd. In onze voetbalarrangementen zijn ook vervoer en hotel inbegrepen. Zo heb je alles direct geregeld en kun je onbezorgd genieten van een ongetwijfeld fantastische wedstrijd. Ben je benieuwd naar de kosten van een voetbalarrangement van Sparenti? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan.

Bekijk ook:

Voetbaltickets Engeland
Aanbiedingen voetbalreizen
Goedkope voetbalreizen Engeland

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Ac93vOUZrvNJZqlHJ-gz7X9"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.