Voetbaltickets Frankrijk

De beste voetbaltickets voor wedstrijden van de Ligue 1 in Frankrijk boek je bij Sparenti. Sparenti is een jong bedrijf in de sportwereld met een actueel aanbod van alle voetbalwedstrijden in de Primera Division van Spanje, maar ook de Premier League van Engeland, de Serie A van Italië en overige competities als de Europa League en de Champions League. Wil jij met je familie, vrienden, vereniging of collega’s een wedstrijd bijwonen in Frankrijk? Boek dan nu je tickets voor PSG en alle wedstrijd in Frankrijk bij Sparenti.

Sparenti biedt vooral complete voetbalarrangementen aan. Dan geniet je naast de wedstrijd ook van vervoer van en naar het stadion en van twee overnachtingen in een driesterrenhotel. Het ontbijtbuffet is daarbij inbegrepen. Wil je ook een rondleiding in het stadion of wil je liever in een luxer hotel slapen? Sparenti biedt je ook de mogelijkheid diverse optionele bijboekingen te doen.

Voetbalarrangement: de kosten

Wil je weten wat de kosten zijn van een voetbalarrangement naar Frankrijk met voetbaltickets, vervoer en hotel? Dan vraag je vrijblijvend een offerte aan bij Sparenti. Wil je liever een voetbalwedstrijd in Engeland, Italië of een ander Europees land bezoeken? Of wil je een wedstrijd van het Nederlands Elftal bijwonen? Kijk dan even op onze site voor het meest actuele aanbod.

 

 • Tickets PSG
 • Programma

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.

 

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"ANlSWEYfoNUC4px4E-bE1j7"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.