Voetbaltickets Schalke 04

Losse voetbaltickets voor Schalke 04 bestel je bij Sparenti!

De De Duitse voetbalclub Schalke 04 die uitkomt in de Bundesliga speelt zijn thuiswedstrijden in de Veltins Arena. Voor het huidige seizoen bieden wij zowel losse tickets als arrangementen inclusief hotelovernachtingen aan naar Schalke 04.

Voetbalwedstrijd van Schalke 04 bijwonen

Een voetbalwedstrijd van Schalke 04 boek je bij Sparenti. Er zijn verschillende wedstrijden waar uit gekozen kan worden.

 • Losse tickets
 • 2022 – 2023

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.

Arrangementen

Onze arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in of nabij het centrum van de stad zit. Ook bieden wij complete arrangementen aan met vliegtickets inbegrepen. Wanneer je vervolgens weet welke wedstrijd je wil bezoeken. Kies je de plaatsen waar je wil zitten. Zo kun je kiezen uit de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

VIP

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij afhankelijk van het soort VIP tickets er zowel een drankje, drinken/eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Voor drie tot 4 personen lukt het in de meeste gevallen (99%) om iedereen naast elkaar te laten zitten. Voor grotere groepen kun je het beste contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er voor dat jullie met zijn alle bij elkaar kunnen zitten.

Overtuigd?

Boek dan nu je voetbaltickets voor de beste Engelse voetbalcompetitie bij Sparenti!

 

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AzfEBL2IA9N0jSO1GyJDmDR"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.