Voetbaltickets Duitsland

Een voetbalreis of losse voetbaltickets naar Duitsland boeken doe je gemakkelijk en voordelig via Sparenti. Wij bieden voor het seizoen 2019-2020 weer verschillende losse tickets of complete arrangementen aan. Zo hebben we de arrangementen voor clubs als Borussia Dortmund, Schalke 04, FC Köln, Borussia Mönchengladbach. Wil jij Reus zien schitteren bij Borussia Dortmund of samen met je vrienden de kunsten van Sancho bewonderen? Bekijk hieronder dan het programma voor dit seizoen en plan je voetbalreis naar de Duitse Bundesliga!

Voetbalwedstrijd in Duitsland bijwonen

Zou je graag eens een voetbalwedstrijd in de Bundesliga bijwonen en ben je op zoek naar voetbaltickets voor zo’n wedstrijd in Duitsland? Neem dan snel eens een kijkje naar alle arrangementen van Sparenti. Wij hebben ruim vijf jaar ervaring met de organisatie van voetbalreizen. Voor een actueel en nieuw aanbod, bijvoorbeeld voor de beste voetbaltickets voor wedstrijden in Duitsland, boek je snel bij Sparenti.

 • Losse tickets
 • Aanbiedingen

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.

Arrangementen

Onze arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in of nabij het centrum van de stad zit. Ook bieden wij complete arrangementen aan met vliegtickets inbegrepen. Wanneer je vervolgens weet welke wedstrijd je wil bezoeken. Kies je de plaatsen waar je wil zitten. Zo kun je kiezen uit de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

VIP

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij afhankelijk van het soort VIP tickets er zowel een drankje, drinken/eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Voor drie tot 4 personen lukt het in de meeste gevallen (99%) om iedereen naast elkaar te laten zitten. Voor grotere groepen kun je het beste contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er voor dat jullie met zijn alle bij elkaar kunnen zitten.

Overtuigd?

Boek dan nu je voetbaltickets voor de beste Duitse voetbalcompetitie bij Sparenti!

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"A0YSijKr_kTqWyX9yUQwxZw"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.