Voetbalreizen Sevilla

Sparenti biedt complete voetbalreizen Sevilla aan. Sevilla speelt zijn thuiswedstrijd in het magische Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. In deze voetbaltempel heeft Sevilla de laatste jaren vooral Europese successen behaalt. Na maar liefst 3 keer de Europa League te hebben gewonnen, willen ze dit jaar ook meedoen in de La Liga & Champions League  Wil jij met collega's, vrienden of familie een weekendje naar Sevilla, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Sevilla FC. Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van Sevilla voetbalreizen aan. Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

 • Voetbalreizen Sevilla
 • Programma Sevilla

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.

Voetbalreizen Sevilla

Sevilla is al jaren een subtopper in de Spaanse competitie. In deze geweldige Zuid Spaanse stad, is het ook naast het voetbal heerlijk vertoeven. Sevilla wil onder leiding van Julen Lopetegui weer meestrijden om zowel het kampioenschap in La Liga als het winnen van de Champions League. Voetbalreizen Sevilla zijn momenteel zeer geliefd omdat ook de stad Sevilla geweldig is om een stedentrip heen te maken. Gaat het ze dit jaar lukken om mee te strijden om de prijzen? Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Sevilla.

Hoe boek in een voetbalreis naar Sevilla FC?

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Sevilla arrangementen aan waarbij zowel de vluchten, het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis voor Sevilla helemaal naar wens samenstellen. Ook de een topwedstrijd tegen FC Barcelona of Atletico Madrid is hierbij mogelijk! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar  Sevilla waarbij jullie zelf kunnen aangeven of jullie bijvoorbeeld een ochtend/middag of avondvlucht wensen. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Sevilla.

Goedkope voetbalreizen Sevilla

Sparenti is de goedkoopste aanbieder van voetbalreizen naar Sevilla. Doordat wij rechtstreeks alles in kunnen boeken bij de clubs, afspraken hebben met verschillende hotelketens en veelal vaste plaatsen hebben op diverse vluchten, kunnen wij zeer betaalbare voetbalreizen Sevilla  aanbieden. Zijn jullie niet gebonden aan een bepaald weekend? Dit zorgt ervoor dat we een nog scherpere prijs kunnen wegzetten! Wij bieden niet enkel voor de La Liga voetbalreizen aan, maar ook voor de thuiswedstrijden van Sevilla in de beker en Champions League

Wedstrijd bezoeken Sevilla FC

Een voetbalwedstrijd bezoeken in het geweldig stadion zeker een aanrader. Het stadion biedt maar liefst plaats voor circa 57.000 toeschouwers! Sevilla hoopt dat ze de weg om hoog kunnen vinden en na de uitbraak van het coronavirus weer voor een uitverkocht stadion mogen voetballen.

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Awlpu6BJpvmchsXCA8NdG5E"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.