Voetbalreizen Atletico Madrid

Sparenti biedt complete voetbalreizen Atletico Madrid aan. Atletico Madrid speelt zijn thuiswedstrijden in het nieuwe Wanda Metropolitano dit stadion biedt maar liefst plaats voor meer dan 60.000 toeschouwers. Wil jij met collega's, vrienden of familie een weekendje naar Madrid, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Atletico Madrid. Wij bieden voor de thuiswedstrijden van Atletico Madrid voetbalreizen aan. Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

 • Voetbalreizen Atletico Madrid
 • Programma Atletico Madrid

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.

Voetbalreizen Atletico Madrid

Atletico Madrid is één van de twee topclubs welke zich in Madrid bevinden. Ze spelen al jaren eigenlijk 2e viool achter Real Madrid, maar ze willen dit jaar echt meedoen om te prijzen. Wil jij Koke en Suarez live in actie zien? Voetbalreizen Atletico Madrid zijn momenteel zeer geliefd omdat ook de stad Madrid geweldig is om een citytrip heen te maken. De Madrileense grootmacht speelt al jaren bovenin de La Liga. Gaat het ze dit jaar lukken om de titel te winnen? Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Atletico Madrid.

Hoe boek in een voetbalreis naar Atletico Madrid?

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Atletico Madrid arrangementen aan waarbij zowel de vluchten, het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis voor Atletico Madrid helemaal naar wens samenstellen. Ook de een topwedstrijd tegen Real Madrid of FC Barcelona is hierbij mogelijk! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Atletico Madrid waarbij jullie zelf kunnen aangeven of jullie bijvoorbeeld een ochtend/middag of avondvlucht wensen. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis Atletico.

Goedkope voetbalreizen Atletico Madrid

Sparenti is de goedkoopste aanbieder van voetbalreizen naar Atletico Madrid. Doordat wij rechtstreeks alles in kunnen boeken bij de clubs, afspraken hebben met verschillende hotelketens en veelal vaste plaatsen hebben op diverse vluchten, kunnen wij zeer goedkope voetbalreizen Atletico Madrid aanbieden. Zijn jullie niet gebonden aan een bepaald weekend? Dit zorgt ervoor dat we een nog scherpere prijs kunnen wegzetten! Wij bieden niet enkel voor de Premier League voetbalreizen aan, maar ook voor de thuiswedstrijden van Atletico in de beker en Champions League

Wedstrijd Atletico Madrid in Wanda Metropolitano

Een voetbalwedstrijd op het gloednieuwe Wanda Metropolitano is zeker een aanrader. Met Simeone al jarenlang als zeer actieve trainer, hoopt Atletico Madrid weer mee te strijden om te titel. Ze hebben de afgelopen tijd ook gerichte aankopen gedaan met bijvoorbeeld Luis Suarez van FC Barcelona. Atletico hoopt dat ze de weg om hoog kunnen vinden en na de uitbraak van het coronavirus weer voor een uitverkocht stadion mogen voetballen.

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Awlpu6BJpvmchsXCA8NdG5E"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.