Voetbalreizen Schotland

Bij een voetbalreis naar Schotland denk je waarschijnlijk gelijk aan twee voetbalclubs: Celtic & Glasgow Rangers.  Voetbalreizen naar Schotland boek je via Sparenti. Wij hebben de mooiste voetbalreizen voor jullie beschikbaar! Een voetbalwedstrijd bezoeken van Celtic of de Rangers zijn de laatste jaren sinds de terugkeer van de Rangers op het hoogste niveau steeds populairder. Bezoek nu de mooiste voetbalclubs van Europa en boek je voetbalreis via Sparenti.

Geweldige plaatsen!

"Hij stond al jaren op ons verlanglijstje en Sparenti heeft het voor ons mogelijk gemaakt. Met maar liefst 10 personen de Old Firm bezocht. Nogmaals bedankt voor alles Sparenti!!!! ''

- Marco Tervoort

  • Aanbieding

Scherp geprijsde voetbalreizen naar Schotland

Altijd al een voetbalreis naar Schotland willen maken maar geen idee waar je zoiets moet boeken? Sparenti is de goedkoopste en meest betrouwbare voetbalreisaanbieder van Nederland. Onze voetbalreizen Schotland zijn zorgvuldig samengesteld waarbij wij onze officiële wedstrijdtickets combineren met zorgvuldig geselecteerde hotels en standaard lijnvluchten. Doordat wij alles rechtstreeks inboeken bij de voetbalclubs kunnen wij onze voetbalreizen Schotland zeer scherp aanbieden. Het was een aantal maanden helaas niet mogelijk wegens Covid-19 om een voetbalreis te maken, maar gelukkig mag het weer!

Voetbalreizen Schotland voor jong & oud

Onze voetbalreizen naar Schotland zijn ook zeer geschikt voor jong & oud. Willen jullie een ultiem vader & zoon weekend? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Is jullie zoon geslaagd? Of op zoek naar een tof cadeau voor Vaderdag? Bekijk dan de mogelijkheden via onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op om jullie voetbalreis Schotland te bespreken.

Goedkope voetbalreizen Schotland

Ben je op zoek naar een goedkope voetbalreis naar Schotland? Ook daar zijn jullie bij Sparenti aan het juiste adres. Vaak zijn aan het eind van het seizoen de voetbalreizen naar Schotland duurder omdat dan de prijzen verdeelt worden! Een tip om wel een goedkope voetbalreis naar Schotland te maken is om vroeg in het seizoen te boeken! De beschikbaarheid is dan vaak groter waarbij de mogelijkheden hierin ook vaak goedkoper zijn! Een andere optie voor een goedkope voetbalreis naar Schotland is het boeken van een ‘niet’ top affiche. Deze wedstrijden zijn vaak een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld de Old Firm.

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"ANTP09w8nyG4bkMlPHnEuSY"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.