Voetbalreizen Italië

Wil jij een onvergetelijke voetbalreis naar Italïe? Voetbalreizen naar Italië boek je via Sparenti. Wij hebben de mooiste voetbalreizen voor jullie beschikbaar! Een voetbalwedstrijd bezoeken van AC Milan of Inter Milaan in San Siro of een voetbalreis naar AS Roma maken? Voetbalreizen naar Italïe zijn erg geliefd aangezien het ook vaak direct een mooie stedentrip is. De combinatie van het bezoeken van een mooie voetbalstad in combinatie met een wedstrijd bezoek is erg geliefd bij de Nederlanders! Lekker aan de Italiaanse pasta's en pizza's en vervolgens vanuit onze topplaatsen een wedstrijd live meemaken? Bekijk hieronder het aanbod van onze voetbalreizen Italië. Bezoek nu de mooiste voetbalclubs van Europa en boek je voetbalreis via Sparenti.

Sparenti is de betrouwbaarste officiële ticketaanbieder in NL

Geweldige plaatsen!

"Via Sparenti al meerdere jaren op voetbalreis naar Spanje geweest! Een bezoek aan Barcelona in combinatie met FC Barcelona is zeker een aanrader, maar vooral Sevilla heeft ons verrast! Het was weer super geregeld! Tot snel''

- Jan de Vries

 

Scherp geprijsde voetbalreizen naar Italië

Altijd al een voetbalreis naar Italië willen maken maar geen idee waar je zoiets moet boeken? Sparenti is de goedkoopste en meest betrouwbare voetbalreisaanbieder van Nederland. Onze voetbalreizen Italië zijn zorgvuldig samengesteld waarbij wij onze officiële wedstrijdtickets combineren met zorgvuldig geselecteerde hotels en standaard lijnvluchten. Doordat wij alles rechtstreeks inboeken bij de voetbalclubs kunnen wij onze voetbalreizen Italië zeer scherp aanbieden. Het was een aantal maanden helaas niet mogelijk wegens Covid-19 om een voetbalreis te maken, maar gelukkig mag het weer!

Voetbalreizen Italië voor jong & oud

Onze voetbalreizen Italië zijn ook zeer geschikt voor jong & oud. Willen jullie een ultiem vader & zoon weekend? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Is jullie zoon geslaagd? Of op zoek naar een tof cadeau voor Vaderdag?  De derby van Rome tussen AS RomaLazio Roma is echt een aanrader! Bekijk dan de mogelijkheden via onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op om jullie voetbalreis Italië te bespreken.

Goedkope voetbalreizen Italië

Ben je op zoek naar een goedkope voetbalreis naar Italië? Ook daar zijn jullie bij Sparenti aan het juiste adres. Vaak zijn aan het eind van het seizoen de voetbalreizen naar Italië duurder omdat dan de prijzen verdeelt worden! Een tip om wel een goedkope voetbalreis naar Italië te maken is om vroeg in het seizoen te boeken! De beschikbaarheid is dan vaak groter waarbij de mogelijkheden hierin ook vaak goedkoper zijn! Een andere optie voor een goedkope voetbalreis naar Spanje is het boeken van een ‘niet’ top affiche. Deze wedstrijden zijn vaak een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld de derby van Milaan of Rome.

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AuN52XcVZ11SVInI1_7xAuX"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.