FAQ

Bij Sparenti bieden we voetbaltickets aan voor wedstrijden in topcompetities in Europa. In ons aanbod zul je zien dat er verschillende opties mogelijk zijn. Dat je alleen of met groepen kunt boeken. Sparenti kan ook vervoer en overnachten regelen. Op deze pagina leggen we graag uit wat de mogelijkheden inhouden en wat ons aanbod uniek maakt.

Tickets en arrangementen

Losse tickets

Bij Sparenti is het mogelijk om losse tickets te boeken voor alle wedstrijden in ons aanbod. De tickets bieden we aan voor de scherpste prijs. Wanneer je kiest voor losse tickets dien je zelf verblijf en vervoer te regelen. Sparenti biedt de mogelijkheid om dat toe te voegen aan de tickets.

Tickets + Hotel

Om het je nog makkelijker te maken bieden we de mogelijkheid om er een overnachting bij te boeken. Sparenti zorgt dat voor een ideale ligging in het centrum van de stad. Op die manier haal je het maximale uit je voetbaltrip. De overnachtingen zijn altijd op basis van 3 sterren.

Tickets + accommodatie + vervoer

Het gemak dient de mens. Om je al het regelwerk uit handen te nemen biedt Sparenti aan om naast het ticket + hotel ook het vervoer te regelen. Geef eenvoudig aan welke manier van reizen je voorkeur heeft en Sparenti stemt de reis op maat voor je af. Voor vervoer kun je kiezen uit:

  • Trein
  • Bus
  • Vliegtuig
  • Boot

Upgrade VIP

Bij veel van onze wedstrijden kun je kiezen om een upgrade te doen voor een VIP plek. Je krijgt dan vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij er een drankje, eten en een programmaboekje zijn inbegrepen. Informeer naar de mogelijkheden want elke club stelt zelf de inhoud van de VIP upgrade samen.

Alleen of met een groep

Sparenti biedt losse voetbaltickets en – arrangementen aan, maar is gespecialiseerd in arrangementen voor groepen. Bij een offerteaanvraag gaat Sparenti aan de slag om de beste plekken, accommodatie en vervoer te regelen zodat je volledig kunt genieten. Wilde je altijd al met je familie, vrienden, team of collega’s naar een wedstrijd in een Europese topcompetitie? Boek dan nu en beleef het snel! Kleine groepen (vanaf 2 personen) of grote groepen (200 personen) beleven samen de wedstrijd vanaf de beste plekken. Vraag snel een offerte aan.

Service

Sparenti staat garant voor een aantal belangrijke zaken wanneer je een voetbaltrip gaat maken.

Naast elkaar

Zo doen we er alles aan om jullie naast elkaar in het stadion te zetten. In 99% van de gevallen lukt dit ook. Bij het boeken kun je ook altijd kiezen tussen plekken op de korte – of de lange zijde. Net wat je voorkeur heeft. Sparenti regelt altijd een aanbod op maat.

Binnen 24 uur geregeld

Dat betekent dat jouw wensen worden overgenomen en wij het gaan regelen zoals jij het wilt. Sparenti zorgt ervoor dat er altijd binnen (maximaal) 24 uur een bevestiging is van jouw voetbalreis. En vaak nog sneller ook.

Annuleren

Het kan onverhoopt voorkomen dat de wedstrijd niet doorgaat. In dat geval neemt Sparenti zelf pro-actief contact met je op om een oplossing te bespreken.

Het kan ook gebeuren dat je de trip niet door kan gaan. Neem in dat geval persoonlijk contact op met Sparenti zodat we samen kunnen kijken hoe we je kunnen helpen. Soms is dat de annuleringsverzekering, maar het kan ook voorkomen dat Sparenti de tickets terugneemt. Altijd in overleg.

Levering van tickets

De offerte wordt altijd binnen 24 uur na aanvraag bevestigd door Sparenti. Zodra de boeking gemaakt is door Sparenti zullen de toegangstickets geleverd worden. Dat kan op drie verschillende manieren. Je hoort altijd welke manier van toepassing is op jouw boeking:

E-tickets

De tickets worden digitaal toegestuurd en kun je zelf uitprinten of op je telefoon bij het stadion laten zien.

Aangetekend per post

In sommige gevallen kan het zijn dat Sparenti de toegangskaarten via aangetekende post opstuurt. Dan heb je de tickets fysiek in handen en moet je ze vooral niet vergeten mee te nemen.

Afhalen bij het stadion

De derde optie is dat de toegangskaarten klaarliggen bij het stadion waar de wedstrijd gespeeld wordt. Sparenti zal dan duidelijk aangeven waar de toegangskaarten afgehaald kunnen worden. Tip: neem je paspoort/legitimatiebewijs mee want ze staan meestal op naam.

Binnen 24 uur bevestiging

Sparenti zorgt altijd voor een bevestiging van je offerte aanvraag binnen 24 uur.

Bestelproces

Sparenti heeft op verschillende pagina’s een duidelijk overzicht van het aanbod van de wedstrijden. In het overzicht staat ook een prijs en een groene “Offerte aanvragen” knop.

In een paar simpele stappen regel je een geweldige voetbalervaring bij Sparenti.

Stap 1 Bekijk het aanbod

Stap 2 Kies een wedstrijd

Stap 3 Klik op “Offerte aanvragen”

Stap 4 Vul de gevraagde gegevens in en verstuur de aanvraag

Sparenti gaat aan de slag en stuurt per mail binnen 24 uur een offerte op maat.

Is de offerte akkoord?

Stap 5 Beantwoord dan de mail en ontvang onze bevestigingsmail van de boeking

Stap 6 In de bevestigingsmail zit een link naar iDeal om de boeking definitief te maken.

 

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"ANlSWEYfoNUC4px4E-bE1j7"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.