Voetbal groepsreizen

Is voetbal jouw favoriete sporten en heb jij zin om met je vereniging, collega’s, vrienden of familie een groepsreis te maken? Boek dan bij Sparenti! Wij hebben al ruim vijf jaar ervaring met de organisatie van diverse voetbalarrangementen naar wedstrijden van de Premier League, de Primera Division, de Serie A en overige competities zoals de Europa League en de Champions League. Bij Sparenti heb je dus keuze uit een ruim assortiment aan groepsreizen voor het voetbal, voor de beste prijs.

Voetbal, vervoer en hotel inbegrepen bij de groepsreizen van Sparenti

Hoe gemakkelijk is het als je voetbaltickets, je vervoer en je hotel gewoon voor je worden geregeld? Zeker als je met een grote groep een voetbal groepsreis gaat maken is het handig dat je daar zelf niet meer over na hoeft te denken. Sparenti regelt dit allemaal voor je. Het enige dat jij moet doen is jouw favoriete voetbalwedstrijd uitkiezen! Sparenti heeft diverse groepsreizen naar diverse wedstrijden in het aanbod, zodat u het voetbal eens van dichtbij kunt gaan bekijken:

  • Voetbal groepsreis naar Engeland. Bezoek één van de wedstrijden van een topclub uit de Premier League, zoals Liverpool FC, Tottenham Hotspur of Manchester United.
  • Voetbal groepsreis naar Spanje. Bezoek één van de wedstrijden van een topclub uit de La Liga, zoals Sevilla of FC Barcelona.
  • Voetbal groepsreis naar Italië. Bezoek één van de wedstrijden van een topclub uit de Serie A, zoals Juventus of Inter Milan.

Het is ook mogelijk diverse andere Europese clubs te bezoeken. Maak met Sparenti bijvoorbeeld voetbal groepsreizen naar een wedstrijd van één van de topclubs uit de Europa League of de Champions League.

Nederlands Elftal

Wil je een wedstrijd van het Nederlands Elftal bijwonen? Sparenti biedt ook voetbaltickets voor de voetbalwedstrijden van het Nederlands Elftal. Wil je liever geen heel voetbalarrangement met vervoer en hotel boeken, maar losse toegangskaarten? Dat is ook mogelijk bij Sparenti. Vraag online een offerte aan voor meer informatie.

Bekijk ook:

Voetbaltickets Spanje
Losse voetbaltickets
Voetbaltrips
Voetbaltickets Engeland

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AI6eYJ1j1dXPSZsESoOTwIJ"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.