Trainingskampen

Naast voetbalreizen biedt Sparenti ook complete Trainingskampen aan in zowel binnen als buitenland. Sparenti organiseert voor zowel professionele (sport) clubs als amateur (sport) teams complete trainingskampen op maat. Deze trainingskampen kunnen in overleg op maat worden samengesteld op basis van uw wensen, behoeften én budget! Sparenti is al jarenlang een betrouwbare speler in de (sport)reisbranche en heeft het aanbod nu ook uitgebreid met Trainingskampen. Door ons brede netwerk, willen we het voor iedereen mogelijk maken om met zijn of haar sportclub/team een Trainingskamp te kunnen maken.

Voor wie bieden wij Trainingskampen aan?

  • Amateurvoetbal
  • Professionele voetbalclubs
  • Vrouwenvoetbal

 

Trainingskamp organiseren?

Op zoek naar een Trainingskamp voor een ander gezelschap dan jouw voetbalclub? Ook hierbij kan Sparenti jullie uiteraard helpen! Voor meer informatie neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Sparenti biedt complete trainingskampen voor zowel professionele voetbalclubs als amateur clubs. Wil jij in de winterstop met jullie team naar de Spaanse zon of een compleet verzorgt trainingskamp in de Benelux? Dan zijn jullie bij Sparenti aan het juiste adres!

FUTCenter
FUTCenter
2020-03-30
Wij zijn in Maart naar de wedstrijd Liverpool-Atletico Madrid geweest en ondanks de uitslag genoten van de enorme sfeer! De reis was volledig verzorgd door Sparenti en was ons uitstekend bevallen. Nicky nogmaals enorm bedankt en graag tot een volgende keer⚽️🙏👍🏻🤗
Ludwig van de Wouw
Ludwig van de Wouw
2020-03-12
Vanaf het eerste contact met sparenti ben ik heel goed geholpen en geinformeerd. Nadat we een wedstrijd hadden uitgekozen werd er goed gezegd hoe alles verder zou gaan: *. Wanneer betalen. *. Wanneer de kaarten er zouden zijn ruim op tijd. Ben heel erg tevreden over de werkwijze van sparenti zeer zeker een aanrader voor iedere voetbal liefhebber van groot tot klein.
Jordi Da Graca Soares
Jordi Da Graca Soares
2020-03-12
Wij zijn afgelopen weekend met 4 man naar Liverpool - Bournemouth geweest . We hebben een topwedstrijd gezien op de 1e ring Lange zijde anfield. indien wij zelf niet aan kaarten kunnen komen, bestellen we ze altijd via sparenti. Sparenti levert de kaarten altijd prima af, met mooie zitplekken. Volgende keer zullen wij zeker weer via sparenti gaan.
-
-
2020-03-06
Losse tickets geregeld voor Tottenham - Wolverhampton, kreeg ik keurig een appje of ik dichtbij het veld wilde zitten. Dat was fantastisch, top plekken! En je leest hier geen slechte reviews, wat helemaal klopt. Maakt elke keer de verwachtingen waar!
Thijs Roovers
Thijs Roovers
2020-03-06
We zijn uitstekend geholpen door Sparenti. 22 Kaartjes voor een wedstrijd van Brentford was geen probleem en zeer snel geregeld. Plaatsen waren top (korte zijde, statribune). Bereikbaarheid van Sparenti ook prima (telefonisch, per mail en via Whatsapp).
Stijn Vancauwenbergh
Stijn Vancauwenbergh
2020-03-05
Alles perfect geregeld, 6 tickets lagen netjes in een enveloppe klaar aan het ticketoffice van Stamford Bridge. Effe voucher en ID tonen en je krijgt ze direct mee. Mooie plaatsen op de lange zijde en bovendien nog alle 6 naast elkaar.
Dennis
Dennis
2020-03-05
In het weekend van 22 maart ben ik met drie vrienden naar de wedstrijden Chelsea - Spurs en Arsenal - Everton geweest. We hadden geweldige plekken en de aanvoer van de kaarten is prima geregeld. Niks te klagen, volgende reisje neem ik zeker weer even contact op! :)
Jim Nas
Jim Nas
2020-03-05
Dit was alweer de tweede reis die ik via Sparenti Had geboekt. Na de eerste reis had ik zelf het idee beter kan niet, maar voor Chelsea-Liverpool hadden ze alles tiptop echt alles keurig geregeld van eten en drinken voor de wedstrijd tot perfecte plekken rond de middenstip en niet te vergeten een top hotel op loopafstand van het stadion. Kort samengevat uitstekende services en kijk nu alweer voor de derde trip.
Jurgen
Jurgen
2020-03-05
Goede communicatie vooraf en prima plaatsen in het stadion!
Stephan Van Den Berg
Stephan Van Den Berg
2020-03-05
Goed geregeld, goede begeleiding. Zeker bij Tottenham leuke plekjes. Echt een aanrader!!!!

Trainingskampen in binnen en buitenland

Sparenti richt zich op het organiseren van trainingskampen en voetbalkampen. Er zijn al vele professionele voetbalclubs via Sparenti op trainingskamp en/of teambuildingskamp gegaan. Wil jij met jouw voetbalteam op trainingskamp? Sparenti organiseert alles van A tot Z.

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Ap9hceYnpPFUUmgh7URvu-G"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.