Trainingskampen

Naast voetbalreizen biedt Sparenti ook complete Trainingskampen aan in zowel binnen als buitenland. Sparenti organiseert voor zowel professionele (sport) clubs als amateur (sport) teams complete trainingskampen op maat. Deze trainingskampen kunnen in overleg op maat worden samengesteld op basis van uw wensen, behoeften én budget! Sparenti is al jarenlang een betrouwbare speler in de (sport)reisbranche en heeft het aanbod nu ook uitgebreid met Trainingskampen. Door ons brede netwerk, willen we het voor iedereen mogelijk maken om met zijn of haar sportclub/team een Trainingskamp te kunnen maken.

Voor wie bieden wij Trainingskampen aan?

  • Amateurvoetbal
  • Professionele voetbalclubs
  • Vrouwenvoetbal

 

Trainingskamp organiseren?

Op zoek naar een Trainingskamp voor een ander gezelschap dan jouw voetbalclub? Ook hierbij kan Sparenti jullie uiteraard helpen! Voor meer informatie neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Sparenti biedt complete trainingskampen voor zowel professionele voetbalclubs als amateur clubs. Wil jij in de winterstop met jullie team naar de Spaanse zon of een compleet verzorgt trainingskamp in de Benelux? Dan zijn jullie bij Sparenti aan het juiste adres!

Trainingskampen in binnen en buitenland

Sparenti richt zich op het organiseren van trainingskampen en voetbalkampen. Er zijn al vele professionele voetbalclubs via Sparenti op trainingskamp en/of teambuildingskamp gegaan. Wil jij met jouw voetbalteam op trainingskamp? Sparenti organiseert alles van A tot Z.

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AzuEo-R0aLvd_YnTjK9tFRy"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.