Trainingskampen Buitenland

Wil jij met jouw voetbalteam op trainingskamp naar het buitenland? Dan zijn jullie bij Sparenti aan het juiste adres! Sparenti biedt complete trainingskampen aan binnen Europa. Wil jij ter voorbereiding op het nieuwe seizoen op trainingskamp naar België, Duitsland of Italie? Of wil jij in de winterstop met jouw club of team naar de Spaanse zon? Sparenti verzorgt complete trainingskampen inclusief vervoer, verblijf en trainingsfaciliteiten naar het buitenland. Bekijk hieronder ons complete aanbod.

  • Trainingskampen Buitenland

Sparenti biedt trainingskampen aan naar de mooiste plekken in Europa. Wil jij met jouw team of trainingskamp in de Benelux, naar Spanje, Italië of Duitsland? Dan zijn jullie bij Sparenti aan het juiste adres! Een trainingskamp dient als doel ter voorbereiding voor een nieuw voetbalseizoen of voor de 2e seizoenshelft. Een trainingskamp naar het buitenland is door Sparenti voor zowel professionele als amateurverenigingen zeer laag drempelig! Boek nu je trainingskamp bij Sparenti en pak de ultieme voorbereiding met jullie team!

Offerte Trainingskampen

  • Trainingskamp

  • Land / Locatie

  • Datum vertrek

  • Datum terugkomst

  • Contactgegevens

  • Extra informatie

Waarom een trainingskamp naar het Buitenland?

Een trainingskamp naar het buitenland zorgt ervoor dat jullie 3, 4 of 5 dagen met de gehele groep bij elkaar zijn. Al vanaf het vertrek vanaf de club, begint het trainingskamp! Of jullie nog op trainingskamp met de auto of bus naar Belgie of Duitsland gaan of met het vliegtuig naar Engeland, Italië of Spanje, het teambuildingsproces begint al met het uitkijken naar jullie trainingskamp! Er wordt ook door de spelersgroep zelf ook goed voorafgaand onderzoek gedaan naar de verschillende activiteiten zodra de bestemming bekend is! Dit zorgt uiteraard al voor genoeg gespreksstof gedurende het voortraject!

Trainingskamp in het Buitenland

Sparenti verzorgt trainingskampen naar het buiteland voor zowel professionele als amateurclubs/teams. Willen jullie een compleet verzorgt trainingskamp in het buiteland Dan zijn jullie bij Sparenti aan het juiste adres! De trainingskampen die wij verzorgen kunnen volledig op maat worden samengesteld. Uiteraard zitten in onze arrangementen de trainingsfaciliteiten en verblijf inbegrepen.

Trainingskampen Buitenland– Onze top 3

Wij hebben in ons aanbod een aantal geweldige trainingskampen in het buiteland beschikbaar. Uiteraard heeft iedere team en/of voetbalclub zijn eigen voorkeur met betrekking tot voorkeuren voor een trainingskamp in het buiteland. Met complete trainingskampen in bijvoorbeeld Duitsland, Italië en Spanje hebben wij voor iedereen een passend aanbod. Hierbij onze top 3 met betrekking tot onze meest geboekte trainingskampen in het Buiteland:

Organiseren trainingskamp naar het buiteland

Een trainingskamp organiseren voor jouw voetbalteam of vereniging naar het buiteland was nog nooit zo makkelijk. Door ons ruime aanbod en grote netwerk in het buiteland zal Sparenti jullie compleet ontzorgen. Een trainingskamp inclusief trainingsfaciliteiten en compleet samen gesteld met jullie wensen, dat is waar wij de beste in zijn!

Compleet verzorgde trainingskampen naar het buiteland

De trainingskampen die wij in het buitland verzorgen bestaan altijd uit het basispakket. Het Trainingskamp basispakket bestaat uit: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension. Het sportarrangement hierbij inbegrepen kan in overleg met ons verder samengesteld/afgestemd worden. Standaard inbegrepen zijn: één training à 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid) of twee trainingen à elk 90 minuten. Wij kunnen daarnaast het trainingskamp nog completere maken met bijvoorbeeld de organisatie van extra (teambuildings) activiteiten. Boek nu jullie trainingskamp via Sparenti.

Een trainingskamp naar België!
Het aanbod dat we in België hebben weggezet is zeer divers! Jullie kunnen er voor kiezen op op trainingskamp te gaan naar Antwerpen, Brussel, Gent of Leuven. Naast dat alle sportfaciliteiten en trainingscomplexen uiteraard goed verzorgd zijn, is het voordeel dat jullie relatief snel op de plaats van bestemming zijn. Per auto of bus zijn jullie vaak al in een paar uurtjes op de plaats van bestemming. Naast dat de faciliteiten goed georganiseerd zijn, bieden de steden ook zeker ruimte om de gezellige terrassen en of uitgaansgelegenheden gezamenlijk te verkennen!

Op trainingskamp naar Duitsland
Voor een trainingskamp naar Duitsland geldt ook dat er een aantal zich plaatsen op rijafstand van Nederland bevinden. De trainingskampen in Dusseldorf, Dortmund  en Hamburg bevinden zich niet heel ver vanaf de Nederlandse grens. Ook alle trainingsfaciliteiten in Duitsland zijn zeer aangenaam! Sparenti heeft in het aanbod ook de grote steden Berlijn en Munchen meegenomen in het aanbod! Deze steden bevinden zich wel een heel stuk verder richting de Oostelijke grens, maar zijn ook zeker een enorme aanrader!

Voetbal, voetbal en nog eens voetbal in Engeland
Wat ons natuurlijk ook onderscheidt zijn onze geweldige trainingskampen naar Engeland! De combinatie van ‘zelf trainen’ en het bezoeken van een voetbalwedstrijd op topniveau is natuurlijk voor elke voetballiefhebber een droom! De meer ‘onbekendere’ steden Brighton en Southampton bieden jullie alles wat een trainingskamp zou moeten inhouden! Aan de zuidkust van Engeland bevinden zich deze geweldige trainingskampen! Daarnaast hebben we in Londen en Manchester ook een paar geweldige faciliteiten waarbij de combinatie tussen sport & plezier centraal staat!

Op trainingskamp naar de Spaanse zon
Het lijkt voor een voetbalclub ver weg, maar het is dus echt voor iedere club nu mogelijk! Een trainingskamp naar Spanje! Willen jullie de combinatie van zon, zee, strand & voetbal? Dan zijn Barcelona, Malaga en Valencia hier geweldige uitvalsbasissen voor jullie trainingskamp! Naast deze bestemmingen aan de Spaanse kust, heeft Sparenti nog een tweetal toplocaties beschikbaar in Madrid & Sevilla.

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AFxaoj_ogrE3QtH9uEU0JME"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.