Voetbaltickets Real Madrid

Voetbalreizen naar Real Madrid FC boeken doe je bij Sparenti!

De Spaanse voetbalclub uit Madrid die uitkomt in de La Liga speelt de sterren van de hemel. Met aanvallende krachten zoals Ascensio zorgt de voetbalclub uit Madrid voor de nodige spanningen tijdens de wedstrijd. Met tegenstanders als Atletico Madrid of Barcelona beloven dat weer spannende wedstrijden te worden. Real Madrid FC speelt altijd in het wit en heeft als thuisbasis het Estadio Santiago Bernabeu Madrid.

Onder het bewind van de nieuwe coach probeert de ploeg zich op te knokken naar de eerste positie. Opgericht in 1902 kent Real Madrid FC een lange geschiedenis. Ze spelen in de Primera Divison, La Liga en Champions League.

Voetbalwedstrijd van Real Madrid FC bijwonen

Wil je graag een voetbalwedstrijd van Real Madrid bezoeken? Dan ben je bij Sparenti aan het juiste adres. Ook dit seizoen bieden we weer verschillende losse tickets én complete voetbalarrangementen aan. Bekijk hieronder direct voor welke wedstrijdstrijden wij allemaal voetbaltickets aanbieden en bezoek gegarandeerd een spannende wedstrijd!

  • Losse tickets
  • Zitplaatsen
  • Leverwijze
  • Extra informatie

Arrangementen Real Madrid FC

Onze arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in het centrum van de stad zit. Bij bepaalde arrangementen zijn vliegtickets mogelijk. Zelf dien je wel de transfer te regelen van het vliegveld naar je hotel. Wanneer je vervolgens weet welke wedstrijd je wil bezoeken. Kies je de plaatsen waar je wil zitten. Zo kun je kiezen uit de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

VIP Real Madrid FC

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij afhankelijk van het soort VIP tickets er zowel een drankje, drinken/eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen Real Madrid FC

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Voor drie tot 4 personen lukt het in de meeste gevallen (99%) om iedereen naast elkaar te laten zitten. Voor grotere groepen kun je het beste contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er voor dat jullie met zijn alle bij elkaar kunnen zitten.

Overtuigd?

Boek dan nu je voetbaltickets voor de beste Spaanse voetbalcompetitie bij Sparenti!

 

 

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AZj1kx6dKxdDwYXNOyqcj7D"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.