Espanyol

Espanyol

Een voetbalreis naar Espanyol boek je bij Sparenti!

Espanyol, na FC Barcelona de 2e club van Catalonie, komt uit in La Liga en speelt sinds 2009 in Estadi Cornellà-El Prat. Dit prachtige stadion bied plaats aan ruim 40.000 fanatieke toeschouwers.

Een bezoeken van een voetbalwedstrijd van Espanyol kan geregeld worden via Sparenti. Wij bieden namelijk verschillende losse tickets of complete arrangementen aan.

 • Losse tickets
 • 2019/2020

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.

Arrangementen Espanyol

Onze arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in het centrum van de stad zit. Bij bepaalde arrangementen zijn vliegtickets mogelijk. Zelf dien je wel de transfer te regelen van het vliegveld naar je hotel. Wanneer je vervolgens weet welke wedstrijd je wil bezoeken. Kies je de plaatsen waar je wil zitten. Zo kun je kiezen uit de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

Als VIP naar Espanyol

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij afhankelijk van het soort VIP tickets er zowel een drankje, drinken/eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen Espanyol

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Voor drie tot 4 personen lukt het in de meeste gevallen (99%) om iedereen naast elkaar te laten zitten. Voor grotere groepen kun je het beste contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er voor dat jullie met zijn alle bij elkaar kunnen zitten.

Overtuigd?

Boek dan nu je voetbaltickets voor de beste Spaanse voetbalcompetitie bij Sparenti!

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Ai_1e9E2T2qwRZFkMI6lSTA"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.