Athletic Bilbao

Athletic Bilbao

Een voetbalreis naar Athletic Bilbao boek je bij Sparenti!

Athletic Bilbao is, samen met Real Madrid en FC Barcelona, de enige club die sinds de oprichting (1928) onafgebroken in de hoogste Spaanse voetbalcompetitie speelt. Bilbao speelt sinds 2013 in San Mamés. Het stadion bied plek aan ruim 53.000 fanatieke supporters. Het bijzondere aan de club is dat er sinds de oprichting alleen maar Basken op het veld hebben gestaan. Ondanks dat is de club regelmatig actief in zowel de Champions League als de Europa League. De Leeuwen, zoals de bijnaam luidt, werden tweemaal kampioen van Spanje, waarbij het laatste kampioenschap dateerde uit 1984.

Het bezoeken van een voetbalwedstrijd van Athletic Bilbao kan geregeld worden via Sparenti. Wij bieden namelijk verschillende losse tickets of complete arrangementen aan.

 • Losse tickets
 • 2019/2020

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.

Arrangementen Athletic Bilbao

Onze arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in het centrum van de stad zit. Bij bepaalde arrangementen zijn vliegtickets mogelijk. Zelf dien je wel de transfer te regelen van het vliegveld naar je hotel. Wanneer je vervolgens weet welke wedstrijd je wil bezoeken. Kies je de plaatsen waar je wil zitten. Zo kun je kiezen uit de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

Als VIP naar Athletic Bilbao

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij afhankelijk van het soort VIP tickets er zowel een drankje, drinken/eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen Athletic Bilbao

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Voor drie tot 4 personen lukt het in de meeste gevallen (99%) om iedereen naast elkaar te laten zitten. Voor grotere groepen kun je het beste contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er voor dat jullie met zijn alle bij elkaar kunnen zitten.

Overtuigd?

Boek dan nu je voetbaltickets voor de beste Spaanse voetbalcompetitie bij Sparenti!

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AzfEBL2IA9N0jSO1GyJDmDR"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.