Voetbaltickets Spanje

Een La Liga voetbalreis boeken doe je gemakkelijk en voordelig via Sparenti. Wij bieden voor het seizoen 2019-2020 weer verschillende arrangementen aan. Zo hebben we de arrangementen voor clubs als Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona en Sevilla. Wil jij Messi zien schitteren bij FC Barcelona of samen met je vrienden de kunsten van Ronaldo bewonderen? Bekijk hieronder dan het programma voor dit seizoen en plan je voetbalreis naar Spanje!

Atletico Madrid

Real Madrid

FC Barcelona

Sevilla FC

 • Losse tickets
 • Programma

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.

Onze arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in of nabij het centrum van de stad zit. Ook bieden wij complete arrangementen aan met vliegtickets inbegrepen. Wanneer je vervolgens weet welke wedstrijd je wil bezoeken. Kies je de plaatsen waar je wil zitten. Zo kun je kiezen uit de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

VIP

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij afhankelijk van het soort VIP tickets er zowel een drankje, drinken/eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Voor drie tot 4 personen lukt het in de meeste gevallen (99%) om iedereen naast elkaar te laten zitten. Voor grotere groepen kun je het beste contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er voor dat jullie met zijn alle bij elkaar kunnen zitten.

Overtuigd?

Boek dan nu je voetbaltickets voor de beste Spaanse voetbalcompetitie bij Sparenti!

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Aag3hgUshfvoO9xTOhuLu7g"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.