Voetbaltickets Europa League

De UEFA Europa League is een jaarlijks door de UEFA georganiseerde voetbalbekercompetitie die in het seizoen 2009/10 van start ging als vervanging van de UEFA Cup. Ook de UEFA Intertoto Cup werd in deze competitie geïntegreerd. De bokaal, de UEFA-beker, bleef dezelfde. Na de UEFA Champions League is de UEFA Europa League de belangrijkste clubcompetitie in Europa. Wil jij graag een wedstrijd bezoeken van de Euopa League? Sparenti biedt hiervoor geweldige tickets aan.

 

 

 • Losse tickets
 • Programma Europa League

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"A-CR_JOkBPlYsjHVNQVxFVP"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.

Arrangementen

Onze arrangementen bestaan uit een losse voetbalticket of een voetbalticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in of nabij het centrum van de stad zit. Ook bieden wij complete arrangementen aan met vliegtickets inbegrepen. Wanneer je vervolgens weet welke wedstrijd je wil bezoeken, kies dan direct de plaatsen waar je wil zitten. Het is mogelijk om zitplaatsen te kiezen aan de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een Europa League voetbalwedstrijd te boeken.

VIP

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Als je VIP tickets boekt, kun je de voetbalwedstrijd vaak volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Vaak heb je dan ook exclusieve toegang tot een lounge waarbij, afhankelijk van het soort VIP tickets, er zowel drinken, eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er altijd minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Boek je 3 of 4 voetbaltickets? Ook dan lukt het 99% van de gevallen om iedereen naast elkaar te laten zitten. Als je met een grotere groep dan 4 wil boeken, dan kun je het beste contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er voor dat jullie met zijn alle bij elkaar kunnen zitten.

Overtuigd?

Boek dan nu je voetbaltickets voor de beste Europa League bij Sparenti!

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AbtiplBgVogAaUR4T7SVnye"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.