Voetbaltickets Engeland

Een voetbalreis of losse voetbaltickets naar Engeland boeken doe je gemakkelijk en voordelig via Sparenti. Wij bieden voor dit seizoen weer verschillende mooie tickets voor vrijwel alle clubs aan. Zo hebben we de arrangementen voor clubs als Arsenal, Chelsea, Liverpool en Manchester. Wil jij Mané zien schitteren bij Livepool of samen met je vrienden de kunsten van Sterling bewonderen? Bekijk hieronder dan het programma voor dit seizoen en plan je voetbalreis naar Engeland! Daarnaast bieden we ook wedstrijden aan naar de FA Cup, League Cup en Championship.

Voetbalwedstrijd in Engeland bijwonen

Zou je graag eens een voetbalwedstrijd van de Premier League bijwonen en ben je op zoek naar voetbaltickets voor zo’n wedstrijd? Neem dan snel eens een kijkje naar alle arrangementen van Sparenti. Wij hebben ruim vijf jaar ervaring met de organisatie van voetbalreizen. Voor een actueel en nieuw aanbod, bijvoorbeeld voor de beste voetbaltickets voor wedstrijden in Engeland, boek je snel en voordelig bij Sparenti.

 

Sparenti biedt vooral complete voetbalarrangementen aan. Dat betekent dat Sparenti naast de toegangskaarten voor de wedstrijd ook vervoer en verblijf voor je regelt. Zo kun je onbezorgd een voetbaltrip maken. Wil je toch liever losse toegangskaarten kopen? Bij Sparenti bieden we ook de mogelijkheid verschillende soorten evenementen bij te wonen met losse toegangskaarten.

Complete voetbalarrangementen

Heb jij zin om spectaculair voetbal bij te wonen van de beste Engelse clubs? Dan boek je nu voetbaltickets voor een wedstrijd van één van de grote voetbalclubs in Engeland! Maar ook als je fan bent van Spaanse voetbalclubs of Italiaanse voetbalclubs kun je gemakkelijk complete voetbalarrangementen boeken voor de Primera Division en de Serie A. Je kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen.

Bekijk ook:

Voetbal in Engeland
Aanbiedingen voetbalreizen
Goedkope voetbalreizen Engeland
Voetbalwedstrijd Engeland bijwonen

Arrangementen

Onze arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in of nabij het centrum van de stad zit. Ook bieden wij complete arrangementen aan met vliegtickets inbegrepen. Wanneer je vervolgens weet welke wedstrijd je wil bezoeken. Kies je de plaatsen waar je wil zitten. Zo kun je kiezen uit de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

VIP

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij afhankelijk van het soort VIP tickets er zowel een drankje, drinken/eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Voor drie tot 4 personen lukt het in de meeste gevallen (99%) om iedereen naast elkaar te laten zitten. Voor grotere groepen kun je het beste contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er voor dat jullie met zijn alle bij elkaar kunnen zitten.

Overtuigd?

Boek dan nu je voetbaltickets voor de beste Engelse voetbalcompetitie bij Sparenti!

 

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"A3_o2QwcqKjpqZWrZfGPm5U"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.