Officieel reispartner van RKC Waalwijk

Na al een mooi aantal verlengende partners is ook Sparenti, de officiële reispartner van de Geelblauwen, komend seizoen weer aanwezig in het Mandemakers Stadion. Sterker nog, Sparenti verlengt voor de komende drie jaar de samenwerking!

RKC Waalwijk en Sparenti gaan de komende twee en een half jaar de samenwerking verder intensiveren. Het voetbalreisbureau wordt hiermee per direct de officiële reispartner van de Geelblauwen.

Sparenti verzorgt zowel nationale- als internationale voetbalreizen. De afgelopen jaren zijn er al meerdere succesvolle edities geweest. Een bezoek aan Tottenham Hotspur – PSV Eindhoven, een bezoek aan Valencia – Chelsea en het afgelopen seizoen was het een geweldige trip naar FC Barcelona -Benfica.

Naast het organiseren van de voetbaltrip voor de partners gaat Sparenti ook met scherpe aanbiedingen komen voor de supporters van RKC Waalwijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in volledige verzorgde trips, maar is ook de perfecte partij voor enkel toegangskaarten voor de mooiste duels op de tofste locaties! Houd onze kanalen & app in de gaten voor mooie aanbiedingen en prijzen die zij de komende tijd beschikbaar zullen stellen.

Bron: https://www.rkcwaalwijk.nl/reispartner-sparenti-verlengt-samenwerking-met-rkc-waalwijk