Officiëel reispartner RKC Waalwijk

Sparenti is de officiële reispartner van RKC Waalwijk

RKC Waalwijk en Sparenti gaan de komende twee en een half jaar de samenwerking verder intensiveren. Het voetbalreisbureau wordt hiermee per direct de officiële reispartner van de Geelblauwen.

Sparenti verzorgt zowel nationale- als internationale voetbalreizen. Afgelopen jaar organiseerde het bedrijf de jaarlijkse meerdaagse voetbaltrip voor de partners van ons RKC Waalwijk. Dit jaar was de bestemming Londen en werd onder andere het duel Tottenham Hotspur – PSV bijgewoond op het magische Wembley.

Naast het organiseren van de voetbaltrip voor de partners gaat Sparenti ook met scherpe aanbiedingen komen voor de supporters van RKC Waalwijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in volledige verzorgde trips, maar is ook de perfecte partij voor enkel toegangskaarten voor de mooiste duels op de tofste locaties! Houd onze kanalen & app in de gaten voor mooie aanbiedingen en prijzen die zij de komende tijd beschikbaar zullen stellen.

Bron: https://www.rkcwaalwijk.nl/11/rkc-waalwijk/nieuws/nieuws?article=2477 

 

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AEOvzmUaDfPF3KH5A82lcai"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.