Mountainbiken Bergen op Zoom

In de gemeente Bergen op Zoom kun je geweldig mountainbiken. De mountainbike routes zijn gelegen in het bosgebied ten oosten en noorden van Bergen op Zoom, op de Brabantse Wal. Het Bergse bosgebied is bij uitstek een geweldig gebied voor de mountainbiker(s). De bosrijke omgeving en veelzijdige routes zorgen voor een geweldige belevenis. Via Mountainbiken-boz.nl kunt u nu gemakkelijk uw mountainbike huren en zelf het gebied verkennen. Mountainbiken-boz heeft voor zowel volwassenen als voor kinderen vanaf 12 jaar een passend aanbod. Bekijk nu hier de tarieven en reserveer je mountainbike online.

Mountainbiken in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom heeft een aantal geweldige mountainbikeroutes in het rijke bosgebied. De mountainbikeroutes zijn gelegen in het bosgebied ten oosten en noorden van Bergen op Zoom, op de Brabantse Wal. De Brabantse Wal is een zandplateau dat zich in het uiterste westen van de provincie Noord-Brabant uitstrekt van de Belgische grens in het zuiden, tot de Wouwse Plantage in het oosten, tot aan Steenbergen in het noorden. Dit mooie gebied, biedt uitkomst voor degene die danwel al vaker hebben gemountainbiked als de beginnende mountainbikers.

Het gebied valt op door een grote verscheidenheid aan landschappen. Je vindt er kleigronden naast zandgronden, natuurlijke hoogteverschillen van 20 meter, gemengde bossen en heidevelden, stuifduinen en polderlandschappen met zoet en zout water. Juist door de grote verscheidenheid in landschapstypen biedt de Brabantse Wal een leefgebied aan verschillende soorten planten en dieren.

Mountainbiken Bergen op Zoom

Mountainbiken in Bergen op Zoom is voor zowel jong als oud een echte aanrader. Het geweldig en gevarieerd bosgebied biedt voor iedereen wat wils. Bergen op Zoom heeft onlangs een aantal mooie routes uitgezet welke je per mountainbike een keer moet verkennen! Wij verhuren moutainbikes voor de recreanten. Naast dat Mountainbiken Bergen op Zoom de mountainbikes verhuurt per dagdeel of hele dag, verhuren wij de mountainbikes ook per weekend. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een heel weekend op de mountainbike het gehele gebied te verkennen en bijvoorbeeld te beginnen met de ‘Route Boslust’, welke geschikt is voor de beginnen de Mountainbiker en te eindigen op de ; Route de Bergse Heide’, voor de meer ervaren mountainbiker.

Huur dus nu snel je mountainbike via Mountainbiken Bergen op Zoom.

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AJp_LzmoEVbzN0XzwIw8dRB"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.