Last minute voetbalreizen

Wil jij last minute nog kunnen kiezen uit diverse voetbalreizen? Sparenti biedt altijd de beste voetbaltickets voor diverse voetbalreizen naar wedstrijden van de Serie A, de Primera Division en de Premier League, ook als je last minute je tickets wilt boeken. Daarnaast zorgen wij voor het vervoer en voor een slaapplek in een driesterrenhotel.

Het grootste aanbod last minute voetbalreizen

Sparenti is een nieuw begrip in de sportwereld en wij bieden dan ook diverse voetbalarrangementen. Ons aanbod is altijd zo actueel mogelijk! Dat betekent dat je kunt kiezen uit diverse voetbalreizen naar diverse voetbalclubs en dat het ook altijd mogelijk is om last minute je keuze te maken. Wij proberen altijd voor jou de beste voetbaltickets te regelen en we zorgen daarbij ook voor vervoer van en naar het voetbalstadion en voor twee overnachtingen in een driesterrenhotel. Sparenti biedt last minute voetbalreizen naar:

 • Diverse wedstrijden uit de La Liga, zoals een wedstrijd van FC Barcelona of een wedstrijd van Atletico Madrid.
 • Diverse wedstrijden uit de Serie A, zoals een wedstrijd van AS Roma of een wedstrijd van AC Milan.
 • Diverse wedstrijden uit de Premier League, zoals een wedstrijd van Chelsea FC of een wedstrijd van Manchester City.
 • Diverse wedstrijden uit de Champions League.
 • Diverse wedstrijden uit de Europa League.

Wil je een wedstrijd van het Nederlands Elftal bezoeken? Dan ben je bij Sparenti ook aan het juiste adres. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk losse kaarten te kopen.

Op voetbalreis met je vrienden, familie, collega’s of vereniging

Samen op voetbalreis is natuurlijk veel leuker dan alleen! Daarom biedt Sparenti de mogelijkheid om samen met een groep een voetbalreis te maken. Wil je meer informatie over groepsreizen of wil je een offerte aanvragen? Dat kan gemakkelijk via de site.

Bekijk ook:

Voetbal groepsreizen
Voetbaltickets Spanje
Losse voetbaltickets
Voetbaltrips

 • Losse tickets
 • Last minute aanbiedingen

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Afpx9c3lzN3HsnUgSq_AP1V"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.