Inter Milan

Inter Milan

Voetbalreizen naar Inter Milan boeken doe je bij Sparenti!

Ook dit seizoen zal Inter Milan er alles aan doen om Juventus van de troon te stoten. De ploeg van Antonio Conte, spelend in het imposante San Siro, zal samen met AS Roma, AC Milan en Napoli de voornaamste uitdager zijn voor Juventus. Inter, met spelers als Stefan de Vrij, Ivan Perišić en Mauro Icardi, zijn daarnaast een vast gezicht in de Europese toernooien. Een wedstrijd van Inter Milan levert gegarandeerd strijd en passie op, zowel op het veld als op de tribunes.

Een Inter Milan FC voetbalwedstrijd bezoek je voordelig bij Sparenti. Het volledige aanbod;

  • Losse tickets
  • Zitplaatsen
  • Leverwijze
  • Extra informatie

 

Arrangementen Inter Milan FC

Onze arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in het centrum van de stad zit. Bij bepaalde arrangementen zijn vliegtickets mogelijk. Zelf dien je wel de transfer te regelen van het vliegveld naar je hotel. Wanneer je vervolgens weet welke wedstrijd je wil bezoeken. Kies je de plaatsen waar je wil zitten. Zo kun je kiezen uit de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

VIP Inter Milan FC

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij afhankelijk van het soort VIP tickets er zowel een drankje, drinken/eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen Inter Milan FC

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Voor drie tot 4 personen lukt het in de meeste gevallen (99%) om iedereen naast elkaar te laten zitten. Voor grotere groepen kun je het beste contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er voor dat jullie met zijn alle bij elkaar kunnen zitten.

Overtuigd?

Boek dan nu je voetbaltickets voor de beste Italiaanse voetbalcompetitie bij Sparenti!

 

 

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AY1KQdx_j0i67cvYk9L3emS"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.