Coronavirus

GEVOLGEN CORONAVIRUS VOOR DIVERSE (INTER)NATIONALE WEDSTRIJDEN:

De maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus treffen ook het voetbal. In verschillende competities zijn wedstrijden uitgesteld of worden duels zonder publiek gespeeld. Dit roept vragen op die we op deze pagina proberen te beantwoorden.

MIJN WEDSTRIJD WORDT ZONDER PUBLIEK GESPEELD, WAT NU?

Degenen die een voetbalreis en/of losse tickets hebben geboekt naar een wedstrijd waar geen publiek meer bij mag zijn, worden door ons via de mail geïnformeerd over het gevolg van deze maatregel. Aangezien momenteel alles is afgelast, is dit momenteel niet meer van invloed op alle bestaande boekingen.

MIJN WEDSTRIJD IS UITGESTELD, WAT NU?

Voor het verwerken van de wedstrijden die zijn uitgesteld, wachten wij op informatie van de clubs en bonden. Zodra daar meer zekerheid/informatie over is, zullen wij daarover berichten.

WELKE WEDSTRIJDEN ZIJN UITGESTELD?

Champions League: alle resterende wedstrijden van de achtste finales
Europa League: alle resterende wedstrijden van de achtste finales
Spanje, La Liga: alle wedstrijden tot 22 maart
Duitsland, Bundesliga: alle wedstrijden tot en met 2 april
Engeland, Premier League en Championship: alle wedstrijden tot en met 30 april
Italië, Serie A: alle wedstrijden tot en met 3 april
Frankrijk, Ligue 1.: alle wedstrijden afgelast tot nader besluit
Frankrijk, Coupe de Ligue: Paris Saint-Germain – Olympique Lyon (4 april)
Portugal: alle wedstrijden afgelast tot nader besluit

Wanneer wij meer informatie tot onze beschikking hebben, zullen wij dit bericht updaten. Reizigers die te maken krijgen met een uitgestelde wedstrijd of een wedstrijd zonder publiek worden persoonlijk door ons op de hoogte gehouden.

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AbtiplBgVogAaUR4T7SVnye"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.