Tickets AS Roma

AS Roma

Voetbaltickets naar AS Roma boeken doe je bij Sparenti!

AS Roma heeft als thuisbasis het Stadio Olimpico, waar de andere helft van de tijd aartsrivaal Lazio Roma speelt. De club van onder meer … en .. doet ook dit seizoen weer mee om de titel, maar moet wel zien af te rekenen met tegenstanders als Juventus of Napoli. Hoe dan ook beloven dat weer spannende wedstrijden te worden..

Onder het bewind van Eusebio Di Francesco probeert de ploeg zich op te knokken naar de eerste positie. Opgericht in 1927 kent AS Roma een lange geschiedenis. Ze spelen in de Serie A.

Een AS Roma FC voetbalwedstrijd bezoeken kan bij Sparenti. Er zijn verschillende arrangementen waar uit gekozen kan worden.

  • Losse tickets
  • Zitplaatsen
  • Leverwijze
  • Extra informatie

 

Arrangementen AS Roma FC

Onze arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in het centrum van de stad zit. Bij bepaalde arrangementen zijn vliegtickets mogelijk. Zelf dien je wel de transfer te regelen van het vliegveld naar je hotel. Wanneer je vervolgens weet welke wedstrijd je wil bezoeken. Kies je de plaatsen waar je wil zitten. Zo kun je kiezen uit de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

VIP AS Roma FC

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij afhankelijk van het soort VIP tickets er zowel een drankje, drinken/eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen AS Roma FC

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Voor drie tot 4 personen lukt het in de meeste gevallen (99%) om iedereen naast elkaar te laten zitten. Voor grotere groepen kun je het beste contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er voor dat jullie met zijn alle bij elkaar kunnen zitten.

Overtuigd?

Boek dan nu je voetbaltickets voor de beste Italiaanse voetbalcompetitie bij Sparenti!

 

 

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AggScKwxP-xtQcT1L854Z4L"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.