Voetbaltickets AC Milan

Ac Milan

Tickets AC Milan boek je bij Sparenti!

De Italiaanse voetbalclub uit Milaan is naast een vast gezicht in de Serie A ook steevast te vinden in de Europese competities. Met concurrenten als Juventus en AS Roma beloven het weer spannende wedstrijden te worden, met de Romeinse Derby tegen Inter Milaan als de grootste wedstrijd van het jaar. Lukt het dit AC Milan seizoen om weer mee te draaien om het kampioenschap? Onder het bewind van Stefano Pioli en de komst van Zlatan Ibrahimovic zullen de Rood-Zwarten er in elk geval alles aan doen!

Een wedstrijd van AC Milan boek je gemakkelijk en voordelig bij Sparenti. Bekijk snel het onderstaande aanbod, en wie weet zit je binnenkort in het prachtige San Siro.

  • Losse tickets
  • Zitplaatsen
  • Leverwijze
  • Extra informatie

Arrangementen AC Milan FC

Onze arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in het centrum van de stad zit. Bij bepaalde arrangementen zijn vliegtickets mogelijk. Zelf dien je wel de transfer te regelen van het vliegveld naar je hotel. Wanneer je vervolgens weet welke wedstrijd je wil bezoeken. Kies je de plaatsen waar je wil zitten. Zo kun je kiezen uit de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

VIP AC Milan FC

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij afhankelijk van het soort VIP tickets er zowel een drankje, drinken/eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen AC Milan FC

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Voor drie tot 4 personen lukt het in de meeste gevallen (99%) om iedereen naast elkaar te laten zitten. Voor grotere groepen kun je het beste contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er voor dat jullie met zijn alle bij elkaar kunnen zitten.

Overtuigd?

Boek dan nu je voetbaltickets voor de beste Italiaanse voetbalcompetitie bij Sparenti!

 

 

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AODbXrvXkDW9qb4D-G8KAor"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.