Aanbiedingen

Voetbalreizen naar Engeland en Spanje boek je bij Sparenti!

Ben je op zoek naar een aanbieder van voetbalreizen en wil je genieten van een knallende aanbieding? De beste aanbiedingen voor voetbalreizen vind je bij Sparenti. Sparenti is een aanbieder van voetbalreizen naar wedstrijden van diverse topclubs uit Engeland, Spanje en andere wedstrijden uit de Europa League en de Champions League. Naast complete voetbalreizen, bied Sparenti ook losse voetbaltickets aan naar bijvoorbeeld Arsenal, Chelsea, Manchester City en Tottenham Hotspur. Ben je op zoek naar losse tickets voor een wedstrijd uit de Premier League of naar een compleet arrangement? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!

Sparenti is een begrip in de sportwereld

Voor een verfrissend en actueel aanbod, ga nu zo snel mogelijk naar de verschillende arrangementen. Hieronder volgt een overzicht van alle actuele aanbiedingen. Houdt daarnaast onze facebookpagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen

 • Voetbalreizen
 • Losse tickets
 • Aanbiedingen 2022 – 2023

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
 • Aanbiedingen 2022 – 2023

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.

Arrangementen 

Onze arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in het centrum van de stad zit. Bij bepaalde arrangementen zijn vliegtickets mogelijk. Zelf dien je wel de transfer te regelen van het vliegveld naar je hotel. Wanneer je vervolgens weet welke wedstrijd je wil bezoeken. Kies je de plaatsen waar je wil zitten. Zo kun je kiezen uit de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

VIP 

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij afhankelijk van het soort VIP tickets er zowel een drankje, drinken/eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen 

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Voor drie tot 4 personen lukt het in de meeste gevallen (99%) om iedereen naast elkaar te laten zitten. Voor grotere groepen kun je het beste contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er voor dat jullie met zijn alle bij elkaar kunnen zitten.

Overtuigd?

Boek dan nu je voetbaltickets voor de beste Engelse voetbalcompetitie bij Sparenti!

 

Reviews:
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Awlpu6BJpvmchsXCA8NdG5E"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.